SEO copywriting

Ik maak je horeca website onweerstaanbaar

Zoek je een SEO-tekstschrijver ook wel een online copywriter genoemd in de regio Nijmegen, die als expert auteur schrijft voor diverse populaire online media en die lokaal in de Google top drie scoort op het zoekwoord: SEO Nijmegen. Zoek dan niet verder. Je hebt me gevonden! Local SEO is mijn core-business en ik lever eveneens complete online copywriting oplossingen tegen een gunstig tarief.

Webteksten zijn een belangrijk element van on-page SEO en bepalen in hoge mate het succes van een website en daarmee de ranking in de zoekmachines. Teksten kunnen een website maken en breken. SEO tekstschrijven is lastig en tijdrovend. Je kan bij mij eveneens terecht voor blogs.

Vooraf het schrijven van je webpagina’s of blogs voer ik een keyword research uit en maak ik een on-page SEO analyse van de relevante top twintig Google resultaten zodat ik precies weet hoeveel woorden ik moet schrijven om jouw webpagina of blog hoog te laten ranken in Google op het door jouw gewenste zoekwoord.

Neem nu contact met mij op via mijn contactpagina.

Hoe interpreteert Google teksten?

Google is een robot, dus denk en schrijf als een robot. Selecteer de belangrijke, veel voorkomende themawoorden voor je onderwerp.

Veelvoorkomende themawoorden voor SEO kunnen zijn:

 • SEO.
 • Marketing.
 • Linkbuilding.
 • Outreach.
 • Website.
 • Webpagina.
 • Ranking.
 • Google.
 • SEO tekstschrijven, etc.

De positieve footprint

Google verwijdert alle onbelangrijke, algemene woorden zoals de lidwoorden en analyseert alle belangrijke thema gerelateerde woorden.

Voorbeeld:

De menselijke zin: de hond at een bot.

Google robot zin: hond at bot.

Google robot analyse: hond, honden, canine, eten, at, voer, bot, botten.

Hoe interpreteert Google teksten? Google is een robot, dus denk en schrijf als een robot. Selecteer de belangrijke, veel voorkomende themawoorden voor je onderwerp. Veelvoorkomende themawoorden voor SEO kunnen zijn: SEO. Marketing. Linkbuilding. Outreach. Website. Webpagina. Ranking. Google. SEO tekstschrijven, etc. De positieve footprint Google verwijdert alle onbelangrijke, algemene woorden zoals de lidwoorden en analyseert alle belangrijke thema gerelateerde woorden. Voorbeeld: De menselijke zin: de hond at een bot. Google robot zin: hond at bot. Google robot analysis: hond, honden, canine, eten, at, voer, bot, botten. Dit is de positieve footprint van mijn homepage. De positieve footprint toont Google welke zoekresultaten relevant zijn voor je pagina. Het is dus belangrijk dat er veel algemene themawoorden in een tekst geplaatst worden, omdat Google anders niet weet welke zoekresultaten relevant zijn voor je pagina, blog of artikel. Focus je tekst dus op de op de algemene themawoorden. TIP: analyseer de top tien van je gewenste zoekwoord en pas alle themawoorden in je tekst toe. Je pagina rankt beter als je in de eerste alinea van je tekst veel zoekwoorden toepast die relevant zijn aan je hoofdzoekwoord. Je hoofdzoekwoord behoor je eveneens in je eerste alinea toe te passen. De negatieve footprint De negatieve footprint bestaat uit geavanceerde woorden. Dit zijn relevante unieke woorden die niet in de relevante top tien resultaten voorkomen. Als je dezelfde woorden als iedereen gebruikt, weet Google dat je tekst niet onderscheidend is en zal je tekst niet optimaal ranken. Het is dus belangrijk dat je teksten over een omvangrijke negatieve footprint beschikken. Google beschouwd geavanceerde woorden als uniek en unieke teksten ranken beter. Google wil namelijk uniek content tonen in zijn zoekresultaten en beloond artikelen en webpagina’s met een omvangrijke negatieve footprint met een hoge ranking. Een goede techniek om een omvangrijke negatieve footprint te creëren is om de diepte in te gaan met je tekst. Schrijf een uitvoerige, diepgaande tekst die zich onderscheid van de top tien relevante resultaten. Bondig samengevat: De positieve footprint toont Google voor welke zoekresultaten je tekst relevant is. De negatieve footprint toont Google de uniekheid en kwaliteit van je tekst. Een omvangrijke negatieve footprint zal je tekst helpen hoog te ranken.

Dit is de positieve footprint van mijn homepage.

De positieve footprint toont Google welke zoekresultaten relevant zijn voor je pagina. Het is dus belangrijk dat er veel algemene themawoorden in een tekst geplaatst worden, omdat Google anders niet weet welke zoekresultaten relevant zijn voor je pagina, blog of artikel.

Focus je tekst dus op de op de algemene themawoorden.

TIP: analyseer de top tien van je gewenste zoekwoord en pas alle themawoorden in je tekst toe.

Je pagina rankt beter als je in de eerste alinea van je tekst veel zoekwoorden toepast die relevant zijn aan je hoofdzoekwoord. Je hoofd zoekwoord behoor je eveneens in je eerste alinea toe te passen.

De negatieve footprint

De negatieve footprint bestaat uit geavanceerde woorden. Dit zijn relevante unieke woorden die niet in de relevante top tien resultaten voorkomen.

Als je dezelfde woorden als iedereen gebruikt, weet Google dat je tekst niet onderscheidend is en zal je tekst niet optimaal ranken. Het is dus belangrijk dat je teksten over een omvangrijke negatieve footprint beschikken.

Google beschouwd geavanceerde woorden als uniek en unieke teksten ranken beter. Google wil namelijk uniek content tonen in zijn zoekresultaten en beloond artikelen en webpagina’s met een omvangrijke negatieve footprint met een hoge ranking.

Een goede techniek om een omvangrijke negatieve footprint te creëren is om de diepte in te gaan met je tekst. Schrijf een uitvoerige, diepgaande tekst die zich onderscheid van de top tien relevante resultaten.

Bondig samengevat:

De positieve footprint toont Google voor welke zoekresultaten je tekst relevant is. De negatieve footprint toont Google de uniekheid en kwaliteit van je tekst.

Een omvangrijke negatieve footprint zal je tekst helpen hoog te ranken. Nu je weet hoe Google teksten interpreteert, weet je waarschijnlijk meer dan menig SEO copywriter.

SEO copywriter Nijmegen

SEO-tekstschrijvers die saaie teksten schrijven jagen bezoekers weg

Ik schrijf wervende webpagina teksten en blogs voor mensen die geoptimaliseerd zijn voor Google. Met mijn service wordt je website een klantmagneet.

Creëer een saai verhaal of een saai blog en je klanten lezen het niet. Hoeveel artikelen over ‘zeven manieren om een strakke buik te krijgen’ heb je gelezen? Het is steeds weer dezelfde retoriek. Na een tijdje is het blah, blah, blah, blah. Je stopt met lezen. Juist?  En je kunt je zelfs uitschrijven. Juist? Nou, dat laten we niet gebeuren!

Ik doe niet aan saaie teksten. Ik lees geen saaie verhalen en ik schrijf geen saaie verhalen. Mijn tijd en jouw tijd is veel te kostbaar. Ik weet hoe ik effectief schrijf om je content te differentiëren van de middelmaat en hoe de teksten te optimaliseren voor je: bedrijf, je klant en voor Google.

Online copywriting is niet alleen maar schrijven. Het is een combinatie van search engine optimization (SEO) en copywriting.

SEO-copywriting Nijmegen

Je denkt waarschijnlijk, wat is het probleem? Ik ben een uitstekende schrijver of je hebt een geweldig team van schrijvers. Dat is fantastisch! Maar het gaat verder dan woorden en webpagina’s. Er is een strategie voor het maken van aantrekkelijke, geoptimaliseerde teksten die interessant en informatief zijn en uitstekend scoren in de zoekmachines.

Kort, zoet en to the point is van belang om de aandacht van je lezers vast te houden. Maar volgens Google kost het meer dan 1.200 woorden om je klanten geïnteresseerd te maken en je webpagina’s en artikelen hoog te laten ranken.

Mijn SEO copywriting service in Nijmegen is beschikbaar voor bedrijven in heel Nederland

SEO is de beste manier om je bedrijfsgroei te stimuleren. SEO kan dynamische resultaten geven en meer winst opleveren dan traditionele marketing. Zoekmachine optimalisatie of SEO zoals het is afgekort, is de meest voordelige methode om de zichtbaarheid van je website te verhogen.

Mijn SEO copywriting zet zoekmachines ertoe aan om websites op de eerste zoekmachine resultaten pagina te vermelden. Ik combineer populaire zoekwoorden en uitstekende content om de ranking te verhogen.

Organische SEO is het meest voordelig, de eigenaar van de website hoeft niet in dure advertenties te investeren. SEO teksten schrijven is een kunst. Mijn SEO teksten zorgen voor duurzame rankings in Google.

SEO copywriting is van groot belang als het gaat om het maken van content en het optimaliseren van een website omdat je de ranking op: Google, Bing en de andere zoekmachines wilt verbeteren.

De content moet op de juiste manier geschreven worden zodat Google de content snel zal spideren en indexeren. Omdat backlinks alsmaar minder krachtig worden wordt SEO copywriting elke dag belangrijker.

SEO copywriting

Goede SEO-teksten zorgen voor hoge ranking en goede conversie.

Een top ranking in één of meer zoekmachines zorgt ervoor dat een website zoekverkeer ontvangt. Het noodzakelijk zoekverkeer dat de verkoop stimuleert. Het verkrijgen van een gestage stroom leads is immers een topprioriteit.

Mijn SEO copywriting zorgt voor een effectieve internet marketing strategie, een strategie die je een toppositie in de zoekmachines oplevert. Een hoge zoekmachine ranking is de sleutel tot winstgevendheid. Goed geformuleerde teksten zorgen ervoor dat je website in de top tien vermeld wordt. Het creëren van content dat de aandacht van de bezoekers trekt en een sterke call to action heeft, verzekert Google posities die je leads opleveren.

Online copywriting is een moeilijke en tijdrovende kunst. Laat het daarom aan mij over. Ik beoordeel, vernieuw en herschrijf de teksten van je website. Ik zorg ervoor dat je boodschap duidelijk is, zowel voor je leads en bezoekers als voor Google.

Ik begrijp dat de meeste ondernemers niet de tijd of expertise hebben die nodig is om content te creëren dat noodzakelijk is om de top van Google te bereiken. Huur mij in en ik lever je een complete SEO copywriting oplossing.

SEO copywriter

Vergeet niet, als SEO copywriting niet goed wordt uitgevoerd, zal je website niet optimaal ranken maar kan je site ook daadwerkelijk verbannen worden uit de zoekmachines zoals: Google, Bing en Yahoo.

Neem nu contact met mij op om te bespreken hoe mijn SEO copywriting je naar de top van Google zal brengen. Neem contact met me op voor een GRATIS SEO (copywriting) consult.

Neem nu contact met mij op via mijn contactpagina.

Enkele spelregels:

 • Tarieven zijn exclusief btw.
 • Ik neem geen opdrachten voor print aan.
 • Ik hanteer geen: weekend-, avond- en feestdagtoeslag.
 • Voor research hanteer ik een uurtarief van slechts €50 per uur.
 • Na volledige afronding van het project draag ik het copyright aan je over.
 • Ik reis niet voorbij de stadsgrenzen van Nijmegen voor copywriting projecten.
 • Voor blogs en webpagina’s hanteer ik een woordprijs van slechts 30 cent per woord.
 • Voor een project dat bestaat uit minder dan 400 woorden hanteer ik een fee van €120.
 • Ik bied een oneindig aantal correctierondes, uiteraard is de wet der redelijkheid van kracht.

Wees aardig, deel deze pagina via de socials rechtsboven. Bij voorbaat hartelijk dank.