Tarieven

De investering in de lokale online marketing van je zaak, zonder contract

Doordat ik een geringe overhead heb kan ik je een mooi aanbod doen.

Je grootste kostenpost is het geld dat je kunt verdienen maar niet doet. Mijn horeca local SEO service is realistisch geprijsd en je investering in de online marketing diensten van mijn bureau zijn fiscaal aftrekbaar. Mijn service is een complete lokale SEO oplossing voor de horeca.

Onthoud: van alle type bedrijven is de horeca het meest afhankelijk van local search.

Mijn garantie

De investering voor je complete lokale SEO service

We starten met een diepgaande horeca SEO audit. Op de ‘werkwijze’ pagina kan je lezen wat de audit omvat.

Het overcomplete pakket bestaat uit:

 • Maandelijks zestien uur local SEO.
 • Een uitvoerig local SEO audit.
 • Het optimaliseren van de on-page factoren op je website voor local search.
 • Google 3-Pack implementaties.
 • Google Mijn Bedrijf implementaties.
 • SEO copywriting voor lokale vindbaarheid.
 • Content creatie dat geoptimaliseerd is voor local search.
 • Linkbuilding.
 • Local linkbuilding.
 • Het creëren van local citations.
 • Maandelijkse rapportage.
 • Onbeperkt internet coaching.
 • Voor cliënten ben ik ook buiten kantooruren en op feest- en zondagen bereikbaar.
 • Ik optimaliseer je website voor maximaal twintig Google zoekwoorden. Nergens vind je een: beter, completer en voordeliger aanbod. Ekxo is simpelweg de beste koop.

De investering voor mijn complete local SEO service bestaand uit maandelijks zestien uur local SEO, onbeperkte internetcoaching en de hieronder genoemde voordelen bedraagt maandelijks tijdelijk slechts € 688,- exclusief btw. In overleg kunnen meerdere pakketten worden afgenomen. Mijn diensten zijn fiscaal aftrekbaar.

Het gemiddeld uurtarief in de zakelijke dienstverlening is € 70,- per uur. Mijn uurtarief is slechts € 43,- exclusief btw per uur. SEO is zeer arbeidsintensief en met maandelijks zestien uur SEO kan ik snel geweldige resultaten voor je neerzetten. 

Loonkosten voor de werkgever                                  

Een senior SEO expert kost in loondienst, inclusief loonkosten voor de werkgever € 59,- per uur. Mijn service is zestien euro per uur voordeliger dan een senior SEO specialist in loondienst aannemen.

Kleine SEO pakketten zijn vaak een verspilling van: tijd, geld en moeite

Veel SEO bureaus bieden kleine SEO pakketten aan van veelal circa acht uur SEO per maand. Hiermee wordt de pakketprijs laag gehouden zodat de pakketprijs geen obstakel is, maar je bent er veelal niet mee geholpen. Reken maar mee, een pakket van acht uur SEO per maand resulteert in jaarlijks twaalf dagen SEO. SEO is arbeidsintensief en duurzame topposities in Google worden dus veelal niet bereikt met slechts twaalf dagen SEO per jaar. Hierdoor wordt het doel van SEO het genereren van gasten, leads en omzet niet bereikt omdat er geen hoge, duurzame posities in Google worden bereikt. Het aanschaffen van kleine SEO pakketten lijkt voordelig maar goede en duurzame resultaten blijven vaak uit waardoor er structureel veel omzet misgelopen wordt en je grootste kostenpost is het geld dat je kan verdienen maar niet doet. Kleine SEO pakketten zijn dus erg duur.

De voordelen van samenwerken met mij

 • Mijn service is concurrerend geprijsd en tevens fiscaal aftrekbaar.
 • Geen vervelend contract en dus zekerheid.
 • Mijn service is op elk moment opzegbaar.
 • Mijn schrijftalent wordt gewaardeerd door populaire nationale media.
 • Als je met mij samenwerkt heb je tevens een betrokken internetcoach die nagenoeg 24/7 bereikbaar is.

Het woordtarief voor SEO copywriting

Voor SEO copywriting hanteer ik een woordprijs van 30 cent per woord en € 40,- per uur voor research. Zie de SEO copywriting pagina voor meer details.

Wat is de ‘customer lifetime value’ (CLV) van je klanten?

Wat is customer lifetime value (CLV)? CLV is de netto-opbrengst die een klant genereert gedurende de hele periode dat deze klant is. De customer lifetime value (CLV) is hoger dan de maandelijkse investering in mijn local SEO service.

Google only loves you when everyone else loves you first

Ik creëer conversie gericht content van 500 tot 4,500 woorden met diepgaande teksten die echt een bron van informatie zijn, hierdoor wordt je website als een autoriteit gezien en beloond Google je website met duurzame hoge posities tevens doe ik de outreach voor linkbuilding en creëer ik veilige lokale backlinks zodat je nooit een Google penalty hoeft te vrezen. Ik lever met grote toewijding een complete local SEO oplossing.

SEO is een zero sum game. De beste wint en de beste worden vereist een investering.

Ik hanteer geen 9 tot 5 mentaliteit. Bij vragen of problemen ben ik tevens in de weekenden en in de avonduren te bereiken voor een passende oplossing.

Tarieven zijn exclusief btw en onder voorbehoud.

Bel me nu